Největší obavy z porodu s Majkou Staňkovou

Majka již téměř 18 let provází ženy na jejich cestě k porodu a rodičovství. Doprovází je u jejich porodů a pomáhá v raném mateřství.

„Za tuto dobu jsem si všimla, že značnou část žen trápí před porodem stejné obavy a hledají odpovědi na podobné otázky. A právě těmto obavám se v rozhovoru podíváme na kloub. Spolu je pojmenujeme, řekneme si, jak můžeme s těmito strachy pracovat již před porodem, aby pro nás nebyly strašákem a najdeme řešení, jak případně řešit situace, kdy se skutečně naplní to, čeho jsme se před porodem bály. Když se totiž podíváme strachu do očí, nebo jej jen pojmenujeme, zdá se nám hned menší. Není už pro nás cizí.“

Lucie Harnošová
Jsem vděčná maminka dvou dospívajících dcer a spokojená manželka a partnerka. Ráda objevuji nová témata, zkoumám, zkouším a hraji si. Inspiruje mě dětská spontánnost a otevřenost. Miluji dobrodružství, svobodu, dobrou kávu, saunování, kytovce a léčivé ženské sdílení. Jsem tvůrkyní projektu Alchymie ženy, pořádám pobyty pro mámy a dcery, retreaty v zahraničí a online kongresy i kurzy, které pomáhají otvírat oči a milovat život.
Komentáře